20. dec. 2009

Toilettræning: Dag 9 (Katten er toiletvant)

Det er nu 9 dage siden jeg introducerede min kat for Litter Kwitter og han er nu blevet toiletvant. Han hopper ikke længere ned fra toilettet, når jeg kommer ud på badeværelset imens han er "i gang". Om 5 dage udskifter jeg brættet til det med et lille hul i. Det bliver spændende at se kattens reaktion, når der pludseligt er hul ned til kummen.


4 kommentarer:

  1. Hej, hvordan går det med toilettræningen?

    SvarSlet
  2. Haha hvor er det fedt. Jeg har selv lige modtaget min Litter Kwitter i dag og den står nok så fint på badeværelse gulvet ved siden af toilettet. Så må vi se om Ludwig og Winston, mine 2 mc's, kan finde ud af det :D Held og lykke med din.

    SvarSlet
  3. Dette er IKKE okay. Hvis man følger med i dyreprogrammer på AnimalPlanet og forhører sig hos "katte hviskere" vil det hurtigt blive tydeligt at disse mener, det er dyrplageri. Katten er ikke noget cirkus dyr og skal bestemt heller ikke behandles sådan. De har ikke lyst til at gå på toilet på denne måde. Stop det med det samme og giv din kat mulighed for at besørge sig naturligt.

    SvarSlet
  4. Hvorfor skulle det være dyrplageri at træne sin kat brug toilettet? Det giver en masse besparelse på kattegrus og det grim lugte fra katte- tis osv.
    Jeg håber også min hankat vil gøre noget mere..

    SvarSlet